top of page
IMG_1961.jpg

ÅTERHÄMTNINGS
RETREAT

återhämtningsretreat

Fokus under denna retreat är: vila vila vila och återhämtning med djupa guidade meditationer i kombination med myspirityoga:

 

Här skapas dagen utifrån dina individuella behov. 

Hit ska du åka om du vill fördjupa kontakten med dig själv och få återhämtning. Du får dessutom med dig kunskaper inom yogatraditionen vilket innebär att du får ett ramverk, kopplat till dina upplevelser, att vila i.
Dagen är designad efter ayurvedisk livgivande livsrytm för att stödja kontakten med d
ig själv, din egen rytm och varande och varvas med naturupplevelser, yogaövningar, meditationer, samtal i grupp, vila och vegetariska matstunder.


Retreaten leds av Minanda Fritz som är både är grundare av MySpirit ”sound” yogan (MSY) och Emotional Memory Clearing-terapin (EMCT). Hon har 27 års klinisk erfarenhet av att leda grupper till högre medvetande. 

  • Fokus på nuet och att  frigöra gamla mönster i kroppen. 

  • Lära sig verktyg inom Emotional memory Clearing för effektiv känslodetox

  • Ladda batterierna - fylla kropp, tanke och känsla med ny frisk energi

  • Tid för att vara här och nu i tystnad. I stillhet och närvaro klarnar mycket upp. Bara genom att vara upplöses illusioner och mer frihet finns tillgänglig inom oss.

  • Lära sig att vara tillåtande. Du behöver inte acceptera, men väl vara i tillåtande av det du upplever och som du har svårt att acceptera i livet.

  • Självstudie -  tid för reflektion och att se dig själv och välja vad du vill skapa


Upplägget är designat för att ge både den erfarne och oerfarne yogautövaren en fördjupning och en kraftfull kurs. Du behöver inte vara fysiskt stark eller vältränad för att vara med.

IMG_1909.jpg
Skärmavbild 2018-04-30 kl. 23.41.19.png

Välkommen TILL
ÅTERHÄTNING PÅ

levagården

EN OAS INVID SJÖ I DALARNA

RETREAT, REHABILITERING,

KURSGÅRD & KONFERENS FÖR MINDRE GRUPPER

I närheten av Älvdalen i Sjurby ligger Levagården som är omringad av sjö och skog och välkomnar mindre grupper. Gården är privatägd med fokus på livshälsa, medvetenhet och hållbarhet. Här ges möjlighet för återhämtning och stillhet samt inre och yttre rening i en idyllisk miljö.

Levagården ligger ljuvligt intill den vackra Nässjön. Gården är en lugn oas med trevligt stugboende.Här erbjuder Minanda Fritz regelbundna retreat där hon förmedlar kunskapen om vad känslor och tankar verkligen är och inspirerar till att förändra det du verkligen vill förändra och skapa i livet. Minanda har undervisat och väglett i tanke- och känslohantering samt traumabearbetning under mer än 25 år.

Här hålls retreat maj till oktober med fokus på att du ska hitta tillbaka till dig själv, din livskraft och kreativitet.

På sommaren har vi yogagolf retreat med inslag av ridning och tysta retreat

Vi har tre grundretreat förutom  yogagolf retreaten se om återhämtningsretreaten nedan:

bottom of page