top of page
yoga Symmetry

20 years of

MYSPIRItsoundYOGA
HEaling with sound

helhetsinriktning med

personlig utveckling

067125C6-DE68-4E47-A2F6-AD7E5AB72520.jpg

OM
MySpiriTsound

yoga

Myspiritsoundyoga tidgare My Spirit Yoga (MSY) är enintegrativ  kvalitetssäkrad holistisk yogaform som utvecklats av Minanda Fritz sedan 1995. 2003 startades första yogalärargrppen och idaghar över 100 personer genomgått den djupt transformerande My Spirit Yogalärarutbildningen och många har startat eget. MSY Yogalärarutbildning Stockholm/Älvdalen. MSY bidrar till att landa i kroppen, stressa av och att mjukt ladda upp livsenergin. MSY omfattar, ljudning,  yogafilosofi, mjuka övningar och personlig utveckling. Övningarna är fokuserade på att förena höger och vänster hjärnhalva, tona upp nervsystemet, frigöra stress och bidra till ökad kroppsmedvetenhet. Vid ett genererande My Spirit Yogapass har du nått någon insikt, frigjort energin och har känslan av lugn och att vara tillbaka till dig själv Det unika med My Spirit yoga är helhetstänket, känslomedvetenheten och kroppstoningen /intonandet.

ONLINEYOGA Företag

ONLINEYOGA kvällskurser

Yogalärarutbildning

Retreat på Levagården

ONLINEYOGA

My Spirit "sound"Yoga ONLINE - "hämta hem dig själv"

ONSDAGAR - Kl 20-21
My spirit yoga är en holistisk yogaform med fokus på ljudning &  personlig utveckling. Denna yoga handlar om att hitta tillbaka till sig själv,  sin "spirit", om grounding och att känna klarhet och lätthet. Många kommer med sitt fokus i huvudet och vägen ner i kroppen kan kännas jobbig... men det är värt det. Väl jordad kommer klarhet och expansion.

"Minanda startar alltid sina klasser med yogafilosofi, ett samtal  som berör. Alla övningar är fokuserade på att balansera höger och vänster hjärnhalva och generera och omstrukturera nervsystemet! Tona upp kroppen och känna sig klarare...
Det dricks Drakens näringste,  yogafilosofi,  mjuka övningar, meditation med fokus på personlig utveckling.  Att stillna, "hitta hem till sig själv igen", att ta tillbaka sig själv, sin närvaro i nuet i kroppen och ladda upp "batterierna".  Samt möjligheten att ta upp det som känns aktuellt för stunden.

 Allt för att må bra och att vara på topp❤️
 Varmt välkommen in!!!

Datum  (10 ggr)
Måndagar
 Tid: 19-21,

Kostnad : 2000 för 10 ggr:-

enskilda pass 400:-

Anmälan: bindande

Öva yoga med klänning
Yoga Practice

YOGALÄRAR

UTBILDNING

Välkommen till MSY holistiska yogalärarprogram! Vår yogalärarutbildning är kvalitetssäkrad av KRY, Kroppsterapeuternas yrkesförbund och är helhetsinriktad, kontextorienterad, djupgående och omfattande. KRY-certifieringen  innebär att elever som går MSY-utbildningen är försäkrade under utbildningen och kan vid godkänd utbildning bli kvalitetssäkrad medlem i förbundet. Som yogalärare kan man själv behöva göra "en inre resa" och först bli medveten om vad som hindrar "dig" från att leva fullt ut innan man börjar att undervisa inom ämnet. Inom MSY får man läsa sig att omfamna sig själv och se detta som en kunskapsgrund för att sedan släppa det och kunna leva fullt ut. Detta är sk självstudie swadyaya, vilket ger en bra grund för att se och kunna vägleda andra inom medvetenhet och yoga. Genom självstudie får vi erfarenhetsbaserad kunskap och en trygg självutveckling. Potentialen som MSY lärare ligger i att utveckla självförtroendet och vara självklar i det som annars kan verka svårt,  när man sedan ska stödja andra i att gå igenom "hinder" och gå vidare i livet. Konsten att tillgodogöra sina egna upplevda insikter om personlig utveckling på yogans väg är få förunnat. På denna utbildning får du stödet att stanna kvar i det som hindrar och att komma igenom som en ny människa med många nya möjligheter och val. Utbildningen ger en gedigen kunskapsbas och process i självstudie för att kunna verka som en holistisk medveten yogalärare. Läs mera om MSY och grunden till MSY  yogalärarutbildning.

RETREAT

LEVAGÅRDEN

YOGARETREAT PÅ LEVAGÅRDEN - ÄLVDALEN

...välkommen precis som du är...

Under våra öppna retreatveckor  kombineras My Spirit yoga, EMC - Emotional memory clearing TM, Transformativa övningar för personlig utveckling och inre seende. 
Retreaten har bl a fokus på djup kontemplation, självstudie, tystnad, medveten närvaro med KänsloDetox och yogapsykologi/ filosofi. 

Dagen är designad efter ayurvedisk livgivande livsrytm för att stödja kontakten med sig själv, sin egen rytm/ varande och varvas med naturupplevelser, yogaövningar, meditationer, samtal i grupp, vila, seva och vegetariska matstunder.

Under retreat får du chansen att verkligen sjunka ner i ett annat tempo än vad vi kanske normalt är exponerade för med alla krav som är förknippade med arbete, familj osv. Ibland väljer vi att ha delar av retreaten i stillhet/tystnad (mauna) med syfte att fördjupa fokuset innåt och därmed möjliggöra en ökad medvetenhet och närvaro om vilka vi är och vad vi vill skapa i livet.
Vegetarisk mat, enkel logi och kurs ingår i priset.  Se nedan på aktuella retreat!

Skärmavbild 2018-03-16 kl. 00.23.08.png
Savasana vila på Levagårdens kursgård
Asanas övningar på Levagården
Skorpionen - unik övning inom MSY
Minanda håller kurs på hälsomässan
Minanda Fritz i Samakonasana
Utthita Trikonasana
Vajraasana på Levagårdens brygga
Minanda i samakonasana
Yogalärarutbildnignsgrupp
Minanda i Hanumanasana
MySpiritYoga på Levagårdens brygga
bottom of page