top of page
IMG_1961.jpg

HOLIstiskt
DETOX RETREAT 

Skärmavbild 2018-04-30 kl. 23.41.19.png

Välkommen till
DEETOX RETREAT

EN OAS INVID SJÖ I DALARNA

RETREAT, REHABILITERING,

KURSGÅRD & KONFERENS FÖR MINDRE GRUPPER

I närheten av Älvdalen i Sjurby ligger Levagården som är omringad av sjö och skog och välkomnar mindre grupper. Gården är privatägd med fokus på livshälsa, medvetenhet och hållbarhet. Här ges möjlighet för återhämtning och stillhet samt inre och yttre rening i en idyllisk miljö.

Levagården ligger ljuvligt intill den vackra Nässjön. Gården är en lugn oas med trevligt stugboende.Här erbjuder Minanda Fritz regelbundna retreat där hon förmedlar kunskapen om vad känslor och tankar verkligen är och inspirerar till att förändra det du verkligen vill förändra och skapa i livet. Minanda har undervisat och väglett i tanke- och känslohantering samt traumabearbetning under mer än 20 år.

Här hålls retreat maj till oktober med fokus på att du ska hitta tillbaka till dig själv, din livskraft och kreativitet.

På sommaren har vi yogagolf retreat med inslag av ridning och tysta retreat

Vi har tre grundretreat förutom

yogagolf retreaten se nedan om just detox retreaten:

HolistisktDETOX
retreat

Fokus på fysisk och känslomässig rening med tarmsköljning, vegetrisk mat,  fördjupande samtal, undervisning och lite mer fysisk yoga, såsom Astanga Vinyasa flow yoga med My Spirit inslag. Vilket innebär att man får hjälp att stanna kvar i motståndet genom toning. 

Upplägget är designat för att ge både den erfarne och oerfarne yogautövaren en fördjupning och en kraftfull kurs. Du behöver inte vara fysiskt stark eller vältränad för att vara med.

 

Tarmrenings preparat kan köpas till för att intensifiera processen.

Holistiskt Detox retreat är ca 8 dagar på Levagården kostar 1312:-/dag sammanlagt 10500:-.

 

Fokus är rening av 5 kroppssystemet enligt AyurVeda, fysiskt, energimässigt, känslomässigt och mentalt, samt att få kontakt med sig själv och närvaro.  

Retreaten omfattar, skön yoga, vegomat,meditation, tarmrening, kontemplation, reflekterande och stödjande samtal, EMCT - känslodetox. Kostnaden är inkl veg. kost, logi och kurs. Man sover i flerbäddsrum. 

det är en liten gård med högst 10 deltagare. 

CB9BA591-CE27-4678-AF7E-974E8FD99647_1_105_c.jpeg
bottom of page