top of page
IMG_1961.jpg

TYST RETREAT
Att hitta sig själv
 
inre vägledning av erfaren lärare

Lotus blomma

OM
TYST RETREAT

Längtar du efter att släppa taget om allt?

 

Nu finns det möjlighet att prova att expandera din livsenergi och leva i varandet under 9 dagar på Levagården och Älvdalen i sommar.

 

Här tar vi hand om ditt bagage med EMCT och MSY så att du kan frigöra din livs energi och leva din potential.

 

Varmt välkommen att läsa mera nedan och boka:) 

TYST
retreat

med 

KänsloDetox

Ett tyst retreat med självstudier och guidade meditationer med ledning av erfaren psykoterapeut 
 

Fokus under denna retreat är: tystnad , självstudier och känsloDetox:

Denna retreat har fokus på återhämtning, självstudie, tystnad, medveten närvaro med känslodetox med yogapsykologi & yogafilosofi. Dagen är designad efter ayurvedisk livgivande livsrytm för att stödja kontakten med sig själv, sin egen rytm och varande och varvas med naturupplevelser, yogaövningar, meditationer, samtal i grupp, vila och vegetariska matstunder.

Hit ska du åka om du vill fördjupa kontakten med dig själv och uppleva transformation. Du får dessutom med dig kunskaper inom yogatraditionen vilket innebär att du får ett ramverk, kopplat till dina upplevelser, att vila på.

Retreaten leds av Minanda Fritz som är både är grundare av MySpirit ”sound” yogan (MSY) och Emotional Memory Clearing-terapin (EMCT). Hon har 27 års klinisk erfarenhet av att leda grupper till högre medvetande. 

  • Släppa bagaget - frigöra gamla mönster, negativa laddningar i relationer

  • Lära sig verktyg inom Emotional memory Clearing för effektiv känslodetox

  • Ladda batterierna - fylla kropp, tanke och känsla med ny frisk energi

  • Tid för att vara här och nu i tystnad. I stillhet och närvaro klarnar mycket upp. Bara genom att vara upplöses illusioner och mer frihet finns tillgänglig inom oss.

  • Lära sig att vara tillåtande. Du behöver inte acceptera, men väl vara i tillåtande av det du upplever och som du har svårt att acceptera i livet.

  • Självstudie -  tid för reflektion och att se dig själv och välja vad du vill skapa


Upplägget är designat för att ge både den erfarne och oerfarne yogautövaren en fördjupning och en kraftfull kurs. Du behöver inte vara fysiskt stark eller vältränad för att vara med.

IMG_2602.jpg
bottom of page