top of page
Ligger på en stol

Stäm om kroppen

Biofeedback
ENERGImediciN/SCIO

SCIO är ett databaserat biofeedback-instrument som mäter och registrerar avvikelser från normala energibalanser i kroppen och som indikerar obalans i kroppen. Genom att synliggöra och korrigera dessa obalanser kan man främja kroppens egen förmåga att återgå till sitt normala tillstånd.

Bästa sättet att beskriva processen är att tänka att kroppen är en orkester där alla instrument är ostämda.

Kroppen går att mätas i hertz och ska ligga mellan 80-100 för att vara i balans. Om vi går tillbaka till orkestermetaforen så stämmer man upp alla kroppens organ och delar till den grundfrekvens som den ska ha. Tex ett piano som är stämt ska ligga på ca 420Hz. 

 

En inledande omfattande test och session tar 2 timmar och återkommande sessioner ca 1-2 timmar.

Personer som fått balanseringen vittnar ofta om att de upplever sig vara mera i nuet och har en skön känslan av närvaro och mer energi i kroppen. 

SCIO är inte en ersättning för läkarvård. Vid sjukdom, kontakta din doktor.   

fioler
Skärmavbild 2018-05-01 kl. 01.34.31.png

Hur mår organen?

Funktionsmedicinsk analys - Elektro Interstitium Scanning (EIS)

Elektro Interstitium Scanning (EIS) är ett avancerat system som scannar av kroppen och levererar testdata till en dator. EIS-biofeedback är medicinskt godkänt inom EU. Scanningen tar endast tre min och ger en översikt över kroppens olika funktioner så som ämnesomsättning, oxidativ stress, pH-värdet, blodfett, kroppssammansättningen, inflammationer i kroppen, mineral- och hormonstatus och mycket mer. Konsultationen ger en god överblick över kroppens hälsa och avslutas med att vi går igenom resultatet och du får rekommendationer och ett individuellt anpassat program med rekommendationer om kost och kosttillskott.

EIS är inte en ersättning för läkarvård. Vid sjukdom, kontakta din doktor.  

Örtmedicin
Avokado

Boosta kroppen

Näringsmedicin - Ortemolekulär medicin - Cellnäring

Varför kan vi behöva extra näring, finns inte allt i maten? 

För cirka 100 år sedan rapporterades att jordarna saknade 50% av de viktiga basmineralerna kalium, kalcium magnesium, zink och selen. Detta har tyvärr försämrats och idag har vi stora utamingar pga vårat sätt att bruka jorden som ofta inte tillåter den vila eller för tillbaka näring till jorden. 

Vi tänker så här:  är du frisk så kan du äta vad du vill så länge du får i dig optimalt dagligt intag av alla vitaminer, mineraler och antioxidanter samt gärna bas-skapande mat. Men är du i obalans eller till och med sjuk så gäller terapeutiska doser för att kroppen ska återgå till sitt normala tillstånd. 

Näring ligger till grunden för vår hälsa. Vi behöver få i oss en mängd olika näringsämnen för att vi ska må bra. En bra näringsbalans ger bränsle till kroppens alla viktiga funktioner och förebygger ohälsa. Vi ger råd om näring, kost och kurer vid specifika behov. Vi rekommenderar att man gör en hälsotest med biofeedback EIS, ZYTON och /eller SCIO för att få en omfattande bild av kroppens energimässiga tillstånd.

 

Individuell anpassning

Vi ger individuell rådgivning för dina behov och kan skräddarsy en kur för exempelvis följande behov:​

  • Utmattningsdepression

  • Viktminskningskur

  • Återuppbyggnad vid utbrändhet

  • Förebyggande kur (tex vid influensatider etc)

  • Immunförsvarskur

  • Detoxkur

  • Led och muskel kur

  • Humörsvängningar & klimakteriet

  • Värk och ledsmärta

Chokladöverdragna ananas
bottom of page