top of page

Vad är medvetenhet?

Access Consciousness är ett spännande perspektiv på Oneness.

Medvetenhet liksom oneness omfattar allt och dömer inget!

 

Är det liv du lever tillräckligt för dig?

Vad är medvetenhet? Att inkludera allt och inte döma något. Det handlar om att leva i frågan och

om att ge dig tillit till det du redan vet. Tänk om du är den som skapar ditt liv? Är du villig att upptäcka precis hur fenomenalt annorlunda du faktiskt är?

 

"Medvetenhet handlar om förmågan att vara närvarande i ditt liv i varje ögonblick utan att döma dig själv eller andra. Det är förmågan att ta emot allt, att inte avvisa något, och att skapa allt det du önskar i livet – bättre än det du har just nu och mer än du kan föreställa dig. Hur skulle det vara om du var villig att bry dig om och ta hand om dig? Hur skulle det vara om du öppnade dörrarna till att vara allt det du har bestämt dig för är omöjligt att vara? Vad krävs för att du ska inse hur viktig du är för vad som är möjligt i världen?"

 

Minanda tillhandahåller tre olika kurser i ACCESS: "Obs varning - detta är inget för nyfikna personer man behöver vara verligt intresserad av förändring för att ta till sig dessa kurser"

BARS
Den första kursen i Access är Barskursen. Syftet med Bars är att visa människor att de bara kan slappna av och ta emot. En Bars-behandling innebär en mjuk beröring av 32 punkter på huvudet, och när du får den kan du lätt och enkelt och utan ansträngning släppta taget om allt det som hindrar dig från att ta emot.

Det här är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan någon ansträngning tar bort begränsningar på alla områden i ditt liv. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått ditt livs bästa massage – och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet.

Längd: 1-dag
Kostnad: 2 200SEK / 1 100SEK om du repeterar


FOUNDATION
Grundkursen handlar om att befria dig från det som begränsar dig och ta steget ut i oändliga möjligheter för att verkligen ha allt du önskar i ditt liv. Du kommer att upptäcka hur beslut, dömanden, förutfattade meningar och gamla föreställningar skapar din verklighet och bli medveten om din storhet utifrån den du är, så att du kan förändra det som inte fungerar för dig och ditt liv.

På de här kurserna får du de verktyg och den kunskap du behöver för att kunna vara mer medveten i alla aspekter av ditt liv och lätt och enkelt städa bort denna antimedvetenhet och omedvetenhet. Du kommer att få en enastående verktygslåda i form av praktiska, konkreta processer som fungerar i verkliga livet, så kurserna är inte slut utan fortsätter när du ger dig ut i världen – de är bara början på ditt liv som en mer medveten varelse.

Längd: 2-dagar

Kostnad: 5 200SEK/ 2 600SEK om du repeterar

 

LEVEL-1

Level-1 handlar om att befria dig från det som begränsar dig och ta steget ut i oändliga möjligheter för att verkligen ha allt du önskar i ditt liv. Du kommer att upptäcka hur beslut, dömanden, förutfattade meningar och gamla föreställningar skapar din verklighet och bli medveten om din storhet utifrån den du är, så att du kan förändra det som inte fungerar för dig och ditt liv.

På de här kurserna får du de verktyg och den kunskap du behöver för att kunna vara mer medveten i alla aspekter av ditt liv och lätt och enkelt städa bort denna antimedvetenhet och omedvetenhet. Du kommer att få en enastående verktygslåda i form av praktiska, konkreta processer som fungerar i verkliga livet, så kurserna är inte slut utan fortsätter när du ger dig ut i världen – de är bara början på ditt liv som en mer medveten varelse. 

Längd: 2-dagar.

Kostnad: 5 200SEK / 2 600SEKom du repeterar

 

ACCESS BODY CLASS
Det ger en skön känsla av expansion och vila och utvecklar dina healingförmågor. Den här kursen är verkligen en skön behandling. Till denna kurs behöver du ha Access Bars Foundation och Level 1. Det är en öppnande kurs som tar fram dina helande förmågor och ger skön vila och återhämtning. 
Längd: 3 dagar
Kostnad: 6 500SEK
 

Access Consciousness är ett sätt att se och tänka på verkligheten som ger ökade möjligheter och enorm lättnad. Det ger dig kraften att ta tillbaka det du redan vet om livet och dig själv. Att leva i frågan kan verka fånigt men det är ett underbart sätt att få tillgång till oanade möjligheter.  Access innehåller en uppsättning dynamiska verktyg och processer som öppnar upp för möjligheterna i livet. Det ger dig tillgång till mer av DIG,  ökar din medvetenhet enormt och skapar djup vila och avslappning.

bottom of page